Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Jan.2020, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom “Razvoj budućnosti” održaće se u Hotelu Metropol, u utorak, 11. februara.

 
Događaj koji je poprimio regionalni karakter ugostiće govornike iz više zemalja regiona - Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Hrvatske, Grčke, Turske i Izraela, a gostima će se obratiti i brojni stručnjaci i zvaničnici iz sektora.
 
Među istaknutijim gostima su i Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda, Dubravka Negre, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Boro Vujović, Potpredsednik udruženja...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.