Od sutra ID kartice za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Maj.2021, 20:01

Od sutra ID kartice za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti

Privredna komora Srbije od sutra, 10. maja, pokreće novu uslugu izdavanja identifikacionih kartica posrednicima u prometu i zakupu nepokretnosti, kako bi se povećala zaštita na tom tržištu i unapredilo poštovanje pravila struke i etičnosti u poslovanju.

 
"Uvođenje ID kartica kao nove usluge PKS, važan je korak u primeni zakonskih rešenja donetih na inicijativu naših članica, profesionalizaciji poslovanja gotovo dvesta posrednika u prometu nepokretnosti sa oko hiljadu agenata i uvođenju više reda i sigurnosti na srpskom tržištu nekretnina – i za kupce i za prodavce. Uređeno i sigurno tržište nekretnina, važno je ne samo za naše...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

PKS: Od sutra identifikacione kartice za posrednike u prometu nepokretnosti

Izvor: Radio 021, 09.Maj.2021

Privredna komora Srbije od ponedeljka, 10. maja pokreće novu uslugu izdavanja identifikacionih kartica posrednicima u prometu i zakupu nepokretnosti, kako bi se povećala zaštita na tom tržištu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.