Na prodaju 22 nekretnine Univerzal banke u stečaju, najskuplja procenjena na 3,1 milion evra

Izvor: B92, 26.Avg.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju 22 nekretnine Univerzal banke u stečaju, najskuplja procenjena na 3,1 milion evra

Beograd -- Na prodaju su ponuđene 22 nekretnine Univerzal banke u stečaju, navedeno je u oglasu koji je danas objavila Agencija za osiguranje depozita.

Procenjena vrednost najskuplje, građevinskog zemljišta od 53 hiljade kvadratnih metara površine na Novom Beogradu, iznosi 3,1 miliona evra.

Među ponuđenim nekretninama je i zgrada poslovnih usluga od 949 kvadratnih metara u Beogradu čija procenjena vrednost je 1,8 miliona evra, dok je industrijski kompleks >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Novom Sadu procenjen na 1,2 miliona evra.

Na spisku ponuđenih su i nekretnine u Nišu, Vranju, Šapcu, Kragujevcu, Lučanima, Starčevu, Jagodini, Aleksincu, Kraljevu i Valjevu.

Prodaja nekretnina Univerzal banke u stečaju obavlja se javnim prikupljanjem ponuda koje se mogu dostaviti do 20. septembra, dok je javno otvaranje najavljeno za 27. septembar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HILJADU KVADRATA ZA 1,8 MILIONA EVRA Država prodaje imovinu Univerzal banke u stečaju

Izvor: Blic, 26.Avg.2019

Na prodaju su ponuđene 22 nekretnine Univerzal banke u stečaju a procenjena vrednost najskuplje gradjevinskog zemljišta od 53 hiljade kvadratnih metara površine na Novom Beogradu je 3,1 miliona evra, navodi se u oglasu koji je danas objavila Agencija za osiguranje depozita.

Nastavak na Blic...

Na prodaju lokal Univerzal banke u stečaju u centru Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 27.Avg.2019, 10:18

Agencija za osiguranje depozita objavila je oglas o prodaji 22 nekretnine Univerzal banke u stečaju, među kojima je i poslovni prostor u centru Vranja. Procenjena vrednost najskuplje, građevinskog zemljišta od 53 hiljade kvadratnih metara površine na Novom Beogradu, iznosi 3,1 miliona evra.   Među...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.