Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijarder i njegova žena su pronađeni mrtvi, a policija je mesec dana posle zločina došla do ŠOKANTNOG SAZNANJA

Privatni istražitelji u Kanadi veruju da je uglednog milijardera i njegovu ženu, koji su pronađeni mrtvi prošlog meseca u njihovoj vili u Torontu, ubilo više osoba, što dovodi u pitanje prvobitnu teoriju da je u pitanju ubistvo i samoubistvo, piše “Tajm”.

Tela Berija Šermana (75) i njegove žene Hani (70) pronašao je 15. decembra agent nekretnina, koji ih je zatekao kako vise na ogradi blizu njihovog podrumskog bazena. Islednik je zaključio da je par umro od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “ligaturne kompresije vrata”, odnosno “davljenja usled podvezivanja vrata”.

Policija je tada navela da nema znakova nasilnog ulaska u njihovu kuću i da ne tragaju za osumnjičenima. Međutim, kada je policija rekla da je moguće da je u pitanju ubistvo-samoubistvo, članovi Šermanove porodice unajmili su tim privatnih detektiva.

Osim što su pronašli dokaze da je više osoba ubilo Šermanove, detektivi veruju da je Hani umrla nakon nasilne borbe. Istražitelji takođe tvrdi da je par neko vreme bio vezan zajedno i da su ubijeni 13. decembra, dva dana pre nego što su pronađena njihova tela.

Beri Šerman, jedan od najbogatijih ljudi Kanade, transformisao je malog farmaceutskog dobavljača “Apoteks” u multinacionalnu kompaniju sa preko 11.000 zaposlenih. Međutim, uspon “Apoteksa” pratile su stotine pravnih sporova, ističu mediji.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.