Kuća čuvenog mafijaša na prodaju: Cena, prava sitnica

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuća čuvenog mafijaša na prodaju: Cena, prava sitnica

Porodična kuća mafijaškog bosa Tonija Soprana nudi se na tržištu nekretnina 20 godina nakon što je prvi put emitovana mnogima omiljena televizijska serija.

Peti i Viktor Rekja nude na prodaju svoju kuću u državi Nju Džerzi za 3,4 miliona dolara, prenosi Njujork tajms.

Na internet-stranici "Zillow", koja procenjuje vrednost nekretnina, kuća je procenjena na 1,53 miliona dolara, ali njeni vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smatraju da će holivudska slava njihove imovine povećati potražnju, a i cenu nekretnine.

Kuća ima 5.600 kvadratnih metara. Čine je četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Seriju "Sopranovi" voleli su i kritičari i publika, a snimljeno je šest sezona koje su emitovane između 1999. i 2007. godine.

Donela je slavu američkoj produkcijskoj kući HBO, koja je kasnije producirala serije poput "Bez oduševljenja, molim!" (Curb Your Enthusiasm), "Igra prestola" (Game of Thrones) i "Žica" (The Wire).

Obožavatelji porodice Soprano iz Nju Džerzija i glave porodice, koju je igrao pokojni Džejm Gandolfini, sada imaju priliku da kupe kuću u kojoj su se odigrale brojne scene.

Po pisanju Njujork tajmsa, glumačka ekipa tamo je snimila između 30 i 50 scena iz serije, uključujući i one iz pilot epizode. Ostatak snimanja odvijao se u replici studija.

Dom porodice Soprano postao je neslužbena turistička atrakcija, a tranica kuće na Fejsbuku ima više od hiljadu poseta i dobija na hiljade lajkova.

Ponude vlasnicima zainteresovani kupci mogu dati do 21. juna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prodaje se kuća mafijaškog bosa Tonyja Soprana

Izvor: Tracara.com, 03.Jun.2019

Porodična kuća mafijaškog bosa Tonyja Soprana nudi se na tržištu nekretnina, 20 godina nakon što je prvi put emitovana mnogima omiljena televizijska serija. Peti i Viktor Rekja nude na prodaju svoju kuću u državi Nju Džerzi za 3,4 miliona dolara, prenosi Njujork tajms. Na internet stranici “Zillow”...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.