Katarina Grujić kupuje penthaus od 600.000 evra?

Izvor: Story, 04.Dec.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić kupuje penthaus od 600.000 evra?

Katarina Grujić, jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, rešila je da se osamostali i kupi sebi stan a kako navodi izvor, reč je o luksuznoj nekretnini i to, u srpskoj prestonici. Kako pišu domači mediji, atraktivnu pevačicu ova nekretnina koštaće više od pola miliona evra, saznaje “Blic”. – Katarina već nekoliko godina planira da ... The post Katarina Grujić kupuje penthaus od 600.000 evra? appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Gde ima tu se i rasipa! Seli se Kaća Grujić, a za novi dom je izdvojila čak pola miliona

Izvor: Svet, 05.Dec.2019, 11:42

Katarina Grujić odlučila je da se osamostali i kupi sebi stan. Reč je o luksuznoj nekretnini koja će da je košta više od pola miliona evra.. “Katarina već nekoliko godina planira da kupi sebi stan, ali nikako da se sklope sve kockice. Konačno je pre neki dan pronašli stan po meri. Reč je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.