Karleuši kupovao poklone, a supruzi ne daje nekretnine!

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuši kupovao poklone, a supruzi ne daje nekretnine!

Kako Srpski telegraf saznaje, fudbaler je u obavezi da, sada već bivšoj, supruzi svakog meseca na ime alimentacije uplaćuje 3.000 evra, a osim finansijske nadoknade, Danijela nije dobila gotovo ništa. Prema tvrdnjama izvora, dva lokala i veliki stan u Banjaluci ostali su u vlasništvu fudbalera.
– Ognjen je još tokom veze sa Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da oni žele da dignu kredit za još jedan stan, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuslovno verovala, te da je bila ubeđena da je nikada ne bi ostavio bez stana – govori dobro obavešten izvor i dodaje:
instagram.com/ognjen_vranjes
– Ipak, Ognjen bivšu suprugu nije ostavio na ulici! Naime, prema sporazumu o razvodu koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo uživanja u nekretnini dok ćerka Adrijana ne postane punoletna. Danijeli je pripao i automobil koji je po kupovini registrovan na nju, a kojeg se Ognjen odrekao. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspešno borila da dokaže da je stečen tokom braka – završava priču izvor.
Prema tvrdnjama izvora bliskog Vranješu, poslovni prostor od preko 200 kvadrata u centru Banjaluke ostao je u fudbalerovom vlasništvu tako što ga je na vreme prepisao bratu.
U želji da proverimo informacije do kojih smo došli, pozvali smo Ognjena i Danijelu, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.
printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Podsećanja radi, ljubav Vranješa i Danijele posle 16 godina pukla je nakon što je početkom godine u javnosti kao bomba odjeknula njegova seks-afera sa Jelenom Karleušom. Danijela je tada pokrenula brakorazvodnu parnicu, a za medije je nakon javne prevare izjavila:
– Taj čovek za mene više ne postoji i baš me briga da li je uhapšen – rekla je Danijela kada je u Vranješ uhapšen početkom marta zbog problema sa dokumentima.

The post Karleuši kupovao poklone, a supruzi ne daje nekretnine! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.