Investiranje u nekretnine u Beogradu - pametan potez za bolju budućnost

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investiranje u nekretnine u Beogradu - pametan potez za bolju budućnost

Tržište nekretnina u srpskoj prestonici je u punom zamahu, sa brojnim kupoprodajnim aktivnostima koje se odvijaju na dnevnom nivou. Agenti za nekretnine i investicioni eksperti poručuju kako je ovo pravo vreme da se u Beogradu uloži u kupovinu stana, jer su nepokretnosti, čak i kada se ne kupuju za lično korišćenje, već poznat i stabilan izvor prihoda od rente.

Da su ljudi u Srbiji ozbiljno shvatili i iskoristili povoljan ekonomski momenat, potvrđuju i mnoge vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o tome da je potražnja za stambenim kreditima ove godine u pojedinim bankama porasla za čak 40 odsto u odnosu na isti period 2017. godine!

Stambeni krediti su jednostavan način da se brzo, lako i pouzdano dođe do nekretnine za koju nismo u mogućnosti da novac "iskeširamo", a sa rastom građevinskih poduhvata u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, sve atraktivnije postaje i uzimanje stambenih kredita za stan u izgradnji. Uslovi za kupovinu stana u izgradnji često su i povoljniji, a ovaj proces omogućuje vam i da sami pratite napredak i kvalitet radova iz dana u dan.

Izgradnja velikih stambenih kompleksa sve češće podrazumeva i projektno finansiranje određenih banaka, što potencijalnim kupcima pruža dodatne pogodnosti ali i garantuje sigurnost. Projektno finansiranje podrazumeva da je investitor prošao sve provere banke, koje su vrlo opsežne i sveobuhvatne, jer je finansijskoj instituciji u interesu da se sve aktivnosti sprovode po pravilima i pod njenim stručnim nadzorom. U skladu sa ovim, kod projektnog finansiranja, proces odobravanja kredita kod banke koja sarađuje sa investitorom je mnogo jednostavniji, pristupačniji i lakši.

Jedan od najreprezentativnijih primera ovakvog ugovora jeste onaj koji su kompanija Belgrade Waterfront i Erste Banka potpisale prošlog decembra, o projektnom finansiranju izgradnje stambenih zgrada BW Vista i BW Parkview. Projektno finansiranje u konkretnom slučaju omogućuje da stanove u ovim zgradama kupi širi broj kreditnih kupaca, jer hipoteka može da se stavi i na stambenu jedinicu u zgradi koja je u fazi izgradnje.

Osim povoljnijih uslova, kupci stanova u zgradama BW Vista i BW Parkview, upravo zahvaljujući projektnom finansiranju, imaju i druge pogodnosti, poput one da svu potrebnu dokumentaciju za nekretninu mogu dobiti u banci, što omogućuje znatnu uštedu vremena. Useljenje u ove dve stambene zgrade planirano je već za 2019. godinu, što znači da je ovo odlična prilika da se po sjajnim uslovima kupi stan u koji ćete moći da uđete već sledeće godine.

Imajući u vidu ove pogodnosti, kao i jedinstvenu lokaciju u okviru Belgrade Waterfront-a, ne treba da čudi što za stanovima u ovim zgradama vlada velika potražnja.

BW Parkview je pravi izbor za sve one koji traže mirnu atmosferu, dok u isto vreme u neposrednoj blizini imaju sve što im je potrebno - komercijalne, zabavne i rekreativne sadržaje.

Osim uvek aktuelnih apartmana manje kvadrature, BW Parkview nudi i vrlo atraktivne, prostrane i udobne četvorosobne stanove, a iz ove zgrade, posebno sa viših spratova, otvara se izuzetan pogled ka budućem parku i panorami grada.

Zgradu BW Parkview projektovala je kompanija DWP, čiji je vođa tima osvojio prestižnu nagradu za Arhitektu godine na Bliskom Istoku za 2016. godinu - činjenica koja izdvaja i garantuje jedinstvenu i modernu arhitekturu vašeg novog doma.

Savremene mogućnosti kreditnog finansiranja otvorile su brojne mogućnosti da postanete vlasnik svog doma iz snova. Svi potrebni uslovi su ispunjeni - na vama je samo da povučete pametan potez za bolju budućnost!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.