Ilda Šaulić prvi put progovorila o testamentu svog oca Šabana!

Izvor: Svet plus, 19.Apr.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilda Šaulić prvi put progovorila o testamentu svog oca Šabana!

Ilda Šaulić prvi put progovorila o testamentu svog oca Šabana Šaulića koji je tragično izgubio život! Evo da li on postoji, kome će ići novac i nekretnine.

Ćerka pevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći, pevačica Ilda Šaulić pričala je o testamentu svog oca. Poslednjih dana pojavile su se glasine da pevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će pokazati na sudu i koji će oboriti Šabanov >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << testament, kao i da Šaulićeva udovica neće moći da ga spreči u tome. Ilda je imala kratak komentar:

 "Posle očeve smrti ne javljam se novinarima i ne dajem intervjue. Ne znam šta pišu i o čemu. Kakav testament, to još nije u proceduri. Ne želim više ništa da komentarišem"
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

POBESNI KAD SE POMENE ŠABANOV TESTAMENT I NJEGOV VANBRAČNI SIN: Ilda rekla šta ima o očevom nasledstvu!

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2019

Ćerka pevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći, pevačica Ilda Šaulić pričala je o testamentu svog oca. Poslednjih dana pojavile su se glasine da pevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će pokazati na sudu i koji će oboriti Šabanov testament,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.