Gore PORODIČNA IDILA, a u podrumu SODOMA I GOMORA: Kuća od 700.000 evra u sebi krije UVRNUTU TAJNU zbog koje mnogi HRLE DA JE KUPE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 20:09

Gore PORODIČNA IDILA, a u podrumu SODOMA I GOMORA: Kuća od 700.000 evra u sebi krije UVRNUTU TAJNU zbog koje mnogi HRLE DA JE KUPE (FOTO)

Nekretnina sa pet spavaćih soba smeštena je u mirnoj ulici u Indianopolisu, SAD, opremljena je frižiderima punim pića, crnim separeima, stolom za biljar, šankom i šipkama za striptiz.

Naizgled sasvim obična kuća sa tajnim striptiz barom skrivenim u podrumu stavljena je na prodaju za preko 700.000 evra. Kuća se može pohvaliti sa pet spavaćih soba i tri kupatila. Ima veliki bazen i terasu što je odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za porodična druženja ili čak zabave. Kuća je elegantno ukrašena drvenim detaljima, velikim stolom za ručavanja iznad kojeg se nalazi impresivni luster.

Međutim, potencijalni kupci ostaju u šoku kada se spuste u podrum - noćni klub sa frižiderima punim pića, crni separei, sto za biljar, neonski natpisi, veliki bar i prostor za plesanje. Takođe je tu i deo za striptiz sa pozornicom, šipkama za plesanje i velikim kaučem za gledanje. Mnogi su ostali šokirani nakon što su slike kuće sa noćnim klubom i striptiz barom obišle internet.

pic.twitter.com/ZjxKs8UNpF

— pensador (@sakriosamime) January 23, 2022

- Živim odmah preko granice u Ilinoisu. To je jedan od najboljih klubova u Indiani - napisao je jedan.

- Posao spreda, zabava straga - drugi je komentarisao.

- Savršena kuća za introvertne osobe. Možete izaći napolje i boraviti kući u isto vreme - rekao je treći.

Ako ovakva kuća nije za vas, onda bi vas mogla zainteresovati kuća sa dve spavaće sobe koja je na tržištu po povoljnijoj ceni od oko 200.000 evra. To je kuća u gotik stilu osmouglog oblika, obojena i iznutra i spolja crnom bojom.

Vlasnik Set Gudmen je shvatio kako mu se sviđaju tamne boje i preuredio je celi spoljni deo kuće. Ali, nažalost nije imao nijednu ponudu uprkos niskoj ceni.

- Bio sam zainteresovan i isprva sam mislio da ću samo promeniti kuću, ali nakon što je moj dom prodat, trebao mi je stan za život - rekao je Lincoln Kurier.

- Želeo sam ga učiniti modernijim i nakon što sam video crni krov pomislio sam zašto ne bi koristio sve u crnoj boji, od kamenja, drveta - dodao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.