Država daje u zakup vile iz 19. veka, a frapiraće vas neverovatno NISKA CENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država daje u zakup vile iz 19. veka, a frapiraće vas neverovatno NISKA CENA

Možete posle isteka zakupa da radite s građevinom šta želite

Rusija je stavila nekretnine iz 19. veka u Sankt Peterburgu na tržište da bi ih spasila od propadanja.

Cena za njihovo iznajmljivanje? Jedna rublja iliti 0,014 evra godišnje..

Nekoliko programa po nazivom "kuća za rublju" pokrenuto je širom zemlje u nameri da se spasu istorijske zgrade koje su prilično ruinirane.

Kada gradske vlasti stave zgradu na aukciju, investitori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da je iznajme ili otkupe po povoljnim uslovima ako pristanu da obnove strukturu, piše u publikaciji Strelka Mag.

Pobednici aukcija obično pristaju na zakup u trajanju od 49 godina. Kada je restauracija završena, novi vlasnici mogu da pretvore zgrade u hotele, prodavnice i kafiće, a plaćaće i dalje jednu rublju godišnje.

Oglašeno je i iznajmljivanje građevine, zapravo kapije koja je sagrađena 1806. godine u Okhti, a koja je dobila je ime po caru Aleksandru I koji je posetio lokaciju nakon velike eksplozije baruta.

Prema programskim pravilima, zakupac će objekat obnoviti za sedam godina i nakon toga moći da plaća zakup od jedne rublje po kvadratnom metru godišnje.

Ribar je kopao po smeću i pronašao jedno od NAJVEĆIH BLAGA NA SVETU, ali tu tek počinje misterija (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.