Digitalizacija - Budućnost građevinskog sektora na REBEC konferenciji

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jun.2020, 12:29

Digitalizacija - Budućnost građevinskog sektora na REBEC konferenciji

Predstavnici kompanije PlanRadar, lidera u digitalnoj dokumentaciji i komunikaciji u građevinskoj industriji i oblasti nekretnina, će u utorak, 30. juna, učestvovati na prvom evropskom virtuelnom događaju na temu nekretnina – REBEC.

 
Tom prilikom predstavnici kompanije PlanRadar će izlagati na dva panela i zajedno sa ostalim učesnicima analizirati trenutni nivo digitalizacije u oblasti infrastrukture, kao i razvoj PropTecha (property technology) na tržištu Srbije i u regionu.
 
REBEC će biti organizovan kroz 24 panela gde će u onlajn diskusiji vodeći svetski urbanisti, projektanti, konsultanti i developeri, zajedno sa domaćim stručnjacima i predstavnicima lokalnih samouprava,...
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.