Delta Holding ulaže u razvijanje startap biznisa

Izvor: Bor030.net, 23.Maj.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta Holding ulaže u razvijanje startap biznisa

Delta Holding pokreće program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Program Delta Biznis Inkubator biće predstavljen u Zaječaru, u ponedeljak 28. maja u prostoru Pomaku u 15h. Zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu do 15. juna isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu […] The post Delta Holding ulaže u razvijanje startap biznisa appeared first on Bor030.net.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

“Dani knjige” u borskoj Narodnoj biblioteci od 24.maja do 7.juna

Izvor: Bor030.net, 23.Maj.2018

Promocijom  istorijskog romana “Povratak u zavičaj: govedar pa car” Jovana S.Mitrovića u Narodnoj biblioteci u Boru sutra počinje manifestacija “Dani knjige”, koja traje sve do 7.juna. U Narodnoj biblioteci sutra sa početkom u 18 sati biće predstavljen istorijski roman Jovana S.Mitrovića,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.