Decu legendarnog Moše Marjanovića izbacuju na ulicu? Zoran od sinoć u bolnici, Višnja zabrinuta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Decu legendarnog Moše Marjanovića izbacuju na ulicu? Zoran od sinoć u bolnici, Višnja zabrinuta (FOTO)

Nekretninu dobio od grada i bivšeg kluba BSK

Sin i ćerka čuvenog fudbalera Blagoja Moše Marjanovića mogli bi uskoro da budu primorani da se isele iz stana koji je njihov otac 1958. dobio od grada i bivšeg kluba BSK.

Trosobni stan na Trgu Nikole Pašića u Igumanovoj palati u centru Beograda pripao je 1991. restitucijom Srpskoj pravoslavnoj crkvi, dok potomci legendarnog igrača, koji je igrao na Svetskom prvenstvu u Montevideu 1930. u njemu danas žive >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao zaštićeni stanari.

Pročitajte i:

Deca Moše Marjanovića Zoran i Višnja stan u Igumanovoj palati uvek su doživljavali kao svoj i nikad ni sanjali nisu da bi mogli da ostanu bez njega.

Tako se u njihovom domu danas odigrala prava drama, a Mošin sin Zoran od sinoć je u bolnici.

Tragom priče o naslednicima legendarnog fudbalera koji bi mogli ostati bez krova nad glavom, novinari su pokucali na njihova vrata i saznali najstrašniju istinu.

Najpre se na interfon javila Višnja i otkrila stanje svog brata. Naime, rekla je da sinoć hitno odvezen u Urgentni centar, gde je zbog lošeg zdravstvenog stanja i zadržan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.