Beograd na vodi dobitnik Evropske nagrade za nekretnine

Izvor: RTS, 30.Okt.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beograd na vodi" dobitnik Evropske nagrade za nekretnine

Kompanija "Beograd na vodi" (Belgrade Waterfront ) dobitnik je Evropske nagrade za nekretnine (European Property Award) u kategoriji "Najbolji projekat mešovite namene", saopšteno je iz te kompanije.
Projekat "Belgrade Waterfront" takmičio se sa najboljim evropskim projektima u oblasti nekretnina, a nagrada je dodeljena na ceremoniji održanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Londonu 25. oktobra.

"Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje i na činjenicu da je naša vizija prepoznata i van jugoistočne Evrope", rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije "Belgrade Waterfront".
Ovo dostignuće je, kako kaže, još jedna potvrda da je stvaranje jedinstvenog životnog stila na obali Save, u srcu Beograda, nešto što nailazi na snažan ođek daleko van granica naše zemlje.
Kao jedan od projekata ocenjenih sa pet zvezdica na regionalnoj dodeli European Property Awards, "Beograd na vodi" je direktno nominovan za dalje takmičenje za nagradu International Property Awards sa isto ocenjenim dobitnicima iz drugih regiona.
Međunarodni dobitnici nagrade za 2018. godinu biće proglašeni na zvaničnoj ceremoniji 3. decembra u Londonu, kada će im biti dodeljena i oznaka "World''s Best".
Evropske nagrade za nekretnine su deo takmičenja u okviru konkursa za Međunarodne nagrade za nekretnine (International Property Awards ), koje se dodeljuju za vrhunska dostignuća kompanija u industriji nekretnina.
Nagrade su podeljene na regione koji pokrivaju – Afriku, Aziju, Pacifik, Arapsko poluostrvo, Kanadu, Karibe, Centralnu i Južnu Ameriku, Evropu, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države.
Kompanije učesnice se prijavljuju na regionalnom nivou i ocenjuje ih nezavisni žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina, koji prijavljene projekte procenjuju na osnovu – dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.