BRAĆA ĐILAS KRALA DRŽAVU PA STVORILI IMPERIJU: Lopovlukom stekli 35 nekretnina i 4.500 kvadrata! (SPISAK)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 15:52

BRAĆA ĐILAS KRALA DRŽAVU PA STVORILI IMPERIJU: Lopovlukom stekli 35 nekretnina i 4.500 kvadrata! (SPISAK)

Sve nekretnine su luksuzne, skupocene, u elitnim delovima srpske prestonice.

Odavno je poznato da je tajkun Dragan Đilas opljačkao građane Srbije i da je bavljenje politikom iskoristio za svoje lično i bogaćenje svoje porodice.

Kako je vreme teklo, njegovi prsti su postajali sve duži, džepovi sve dublji, a onda je pohlepa uzela maha te se u sve umešao i njegov brat Gojko, kako bi zajedničkim snagama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli da otmu što više, jer ko će kome da pomogne, ako ne svoj svome.

Imperija Đilas se širila, usput optužujući sve ostale da se bogate na račun građana, tako skrećući sa sebe pažnju. Evro po evro, kvadrat po kvadrat, stan po stan i više se nije moglo sakriti.

Odabirom nakretnina brat se nije obrukao! Nisu bilo kakve, već luksuzne, skupocene, u elitnim delovima srpske prestonice!

Sledi spisak tih nekretnina koje se vode na tajkuna Gojka Đilasa ili na firme u kojima on ima upravljačke funkcije:

1. Stan u Siminoj ulici od 91m2

2. Stan u Gramšijevoj 56 m2

3. Stan u Dušana Radovića 48m2

4. Stan u Beogradskoj 91m2

5. Stan u Borislava Pekića 43 m2

6. Lokal u Požarevačkoj 15m2

7. Stan u Gospodar Jovanovoj 55m2

8. Stan u Dimitrija Tucovića 67 m

9.-14. Pet stanova u zgradi u ulici Velisava Vujovića od po 127 m2 svaki stan

15.-16. Dva stana u Velisava Vujovića od po 25m2

17.-23. Sedam garaža u V. Vujovića od po 12 m2

24. Stan u Gospodar Jevremovoj 143 m2

25. Stan u Kornelija Stankovića od 61 m2

26. Stan u Svetozara Markovića od 105 m2

27. Stan u Jevrema Grujića 160 m2

28-29. Dve garaže u Đorđa Stanojevića od 11 m2


Ovo je prvi spisak samo onih nekretnina koje poseduje brat Dragana Đilasa, a do kojih su mediji uspeli da dođu. Ipak, ispostavilo se da je to bio samo vrh ledenog brega. Impreija Đilas veća je nego što je to bilo ko mogao da pretpostavi.

Nakon što smo objavili da je brat Dragana Đilasa, Gojko, vlasnik čak 29 nekretnina u centru Beograda, redakcija Objektiva došla je do novih saznanja: Gojko ima još šest nekretnina, od kojih su tri u Beogradu, a tri u drugim gradovima Srbije.

Time je Gojkova imovina, bar ona koju je redakcija Objektiva uspela da otkrije, samo u nekretninama porasla sa brojke 29 na 35, odnosno za još najmanje 2.600 kvadratnih metara!

Osim Beograda, ta imovina se nalazi i u Kikindi, Boru i Majdanpeku, što znači da se braća Đilas u širenju svoje imperije nisu zadržala samo u okvirima srpske prestonice.

Naime, kompanija Multikom, čiji je Gojko Đilas bio pravni zastupnik do novembra 2014. (kada je ta prava preneo na brata Dragana), u svom vlasništvu ima i ovih šest nekretnina:

1. Poslovni prostor u Kikindi od 2.000 kvadratnih metara

2. Stan u Dobračinoj 22 u Beogradu od 65 kvadrata

3. Stan u Boru, u Šistekovoj 17, od 41 kvadrata

4. Stan u Majdanpeku, u Omladinskih brigada 6, od 48 kvadrata

5. Stan u Kumanovskoj u Beogradu (nepoznata kvadratura)

6. Plac na Vračaru u Beogradu od 472 kvadrata


Iako je sve obelodanjeno i građani su svesni gde je završio njihov novac, Dragan Đilas ne odustaje od ambicije da nastavi gde je prekinut, da ponovo otima. Opet ruke širi ka Srbiji i Beogradu, ali ne iz ljubavi, već da bi nastavio da “čerupa”, a tuđi novac troši po inostranstvu, baškari se i uživa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.