Specijalna ponuda NLB Banke povodom Nedelje štednje

Izvor: NovaEnergija.net, 30.Okt.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna ponuda NLB Banke povodom Nedelje štednje

NLB Banka je, u susret Nedelji štednje, pripremila posebne pogodnosti za svoje štediše, koje će važiti do kraja 2018. godine.
Klijentima je banka pripremila specijalnu ponudu za dinarsku štednju. Na dinarske uloge, oročene na period od 6 do 24 meseca, banka obračunava fiksnu nominalnu kamatu koja se kreće od 3,5% do 4,25 odsto godišnje (EKS od 3,53 do 4,16%).
Klijenti koji radije štede u evropskoj valuti, mogu svoja sredstva da oroče na 12, 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << ili 25 meseci, sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom od 1,00 do 1,60 odsto godišnje (EKS od 0,85 do 1,35%).
Slobodna štednja je pravi izbor za sve klijente kojima je fleksibilnost oročenja na prvom mestu. Ovaj vid štednje ostavlja klijentima mogućnost da im banka, ukoliko, razoroče novac pre isteka ugovorenog roka, obračuna kamatu po ugovorenim pragovima razoročenja. Nominalna kamatna stopa kod ovog tipa štednja iznosi i do 1,10% (EKS 0,93%), fiksno godišnje. Na taj način, klijenti danas ugovaraju kamate koje će koristiti sutra.
Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke Beograd ovim povodom je rekao:
– Štednja nam omogućava da na svoja sredstva dobijemo određeni iznos na ime kamate, ali pre svega predstavlja način da obezbedimo finansijsku stabilnost za sebe i svoju porodicu. Štednja predstavlja investiciju u budućnost i pomaže nam da se pripremimo za mnoge lepe stvari, poput putovanja, školovanja dece, kupovine automobila, ali život donosi različite nepredviđene situacije, pa nam ušteđevina garantuje izvesnu sigurnost, pre svega u situacijama koje uključuju nepredviđene izdatke. Štednja je pre svega navika i nije važno koliko sredstava možemo da izdvojimo od svojih primanja, važno je da to radimo kontinuirano i sa jasnim ciljem.
Foto: Pixabay, Logo
Pogledaj vesti o: Nedelja štednje

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Specijalna ponuda NLB banke povodom nedelje štednje

Izvor: Kamatica.com, 30.Okt.2018

NLB Banka je, u susret Nedelji štednje, pripremila posebne pogodnosti za svoje štediše, koje će važiti do kraja 2018. godine. ..

Nastavak na Kamatica.com...

Posebna ponuda Sberbanke povodom Svetskog dana štednje

Izvor: Beta OMS, 31.Okt.2018, 12:53

Svetski dan štednje ustanovljen je davne 1924. godine sa ciljem da se javnosti ukaže na njen značaj kako za pojedinca, tako i za globalni ekonomski napredak.U najvećem broju zemalja ovaj dan pretvoren je u nedelju štednje, koja se obeležava početkom novembra.Banka čije ime znači "štednja" –...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.