ZVEZDA KONTAKTIRALA I PABLA LASA: Čović otkrio detalje pregovora sa slavnim trenerom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 18:07

ZVEZDA KONTAKTIRALA I PABLA LASA: Čović otkrio detalje pregovora sa slavnim trenerom!

Zdravlje je ipak bilo preče.

U toku je skupština košarkaškog kluba Crvene zvezde na kojoj se obratio i predsednik crveno-belih, Nebojša Čović koji je otkrio ko su sve bili kandidati za trenera, nakon što je Dejan Radonjić napustio tim sa Malog Kalemegdana.

Čović je otkrio i da je kandidat za trenera Beograđana bio i legendarni Pablo Laso.

- Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo ideju da klupu preuzme Pablo Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Ipak, kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd - istakao je Čović.

Podsetimo, španski stručnjak napustio je "kraljevski klub" posle 11 godina pošto je pred kraj prethodne sezone doživeo srčani udar.

Inače, novi šef stručnog štaba tima sa Malog Kalemegdana je Vlada Jovanović, a ugovor je potpisan na tri godine.

I ovoga puta, Čović nije propustio priliku da pomene i Radonjića, bivšeg stratega koji je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa grčkim Panatinaikosom.

- Nismo očekivali da ce otići trener, kome je ugovor isticao 30. juna. Zbog toga smo i izdali saopštenje nakon pet razgovora tokom juna, kada smo pretpostavili u kom pravcu će sve to da ode. Nije ovo prvi put da radi u Srbiji, pošto se pojavila priča oko kašnjenja u isplatama. Potom je krenula akcija oko pronalaska novog trenera, uvek je rizik sa stranim trenerima, pošto mora da budu redovne isplate - rekao je Čović.

BONUS VIDEO: Pogledajte kakve šanse Beograđani daju Novaku Đokoviću za osvajanje Vimbldona
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Odustajanje Partizana je UNAPRED IZREŽIRANO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022

Ozbiljne optužbe...Danas je održana Skupština košarkaškog kluba Crvena zvezda na kojoj se obratio i predsednik kluba Nebojša Čović. Osim što je u svom obraćanju spomenuo da je Zvezda kontaktirala legendarnog trenera Pabla Lasa, Čović je spomenuo i večitog rivala koji nije igrao plej-of nacionalnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.