Šakota: Zvezda je institucija, lako sam se odlučio da dođem u klub

Izvor: RTS, 23.Nov.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota: Zvezda je institucija, lako sam se odlučio da dođem u klub

Nebojša Čović je na vandrednoj konferenciji za novinare predstavio novog trenera, to je Dragan Šakota. Novi trener je naglasio da mu nije bilo teško da prihvati novi izazov i ponovo sedne na klupu crveno-belih.
Šakota je u prvom obraćanju medijima kao novi trener Crvene zvezde naglasio da mu je jasno da je pred >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njim veliki posao, da je pred ekipom veliki broj utakmica i nekoliko zacrtanih ciljeva za ovu sezona, a osnovni je odbrana titule u ABA ligi.

"Prvo želim dobru saradnju i mislim da smo i u prošlosti dobro sarađivali. Crvena zvezda je predstavnik Srbije u najelitnijem takmičenju Evroligi i to je institucija. U suštini sam se lako odlučio da dođem u klub."
Od trenutka kada smo stupili u kontakt nije bilo nikakvih dilema, ovo je sezona koja vuče mnogo utakmica i jasno je da je to obilan posao. Svakako su ciljevi koje je i predsednik spomenuo, a to su osvajanje trofeje i što više pobeda u Evroligi. Neće biti problem da se adaptiram na novu sredinu."
Organizacija kluba je na visokom nivou i slobodno mogu da kažem da je na nivou najvećih svetskih klubova", kazao je Šakota u prvom obraćanju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dragan Šakota novi trener Crvene zvezde

Izvor: Beta, 23.Nov.2019

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović saopštio je danas da će crveno-bele u narednom periodu sa klupe predvoditi Dragan Šakota.Šakota će na trenerskoj funkciji zameniti Andriju Gavrilovića koji je tim vodio privremeno posle odlaska Milana Tomića."Kada je Milan Tomić otišao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.