Čović slomio čašu u studiju, Jovana ga smirivala VIDEO

Izvor: Mondo, 20.Mar.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović slomio čašu u studiju, Jovana ga smirivala VIDEO

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović slučajno slomio čašu sa vodom tokom gostovanja na TV Prva. Voditeljka Jovana Joksimović se našalila.

Foto: MN Press

Pričajući o "crveno-belom" i "crno-belom" svetu, Čović je u jednom trenutku, mahajući rukama tokom izjave, slučajno polomio čašu sa vodom koja je stajala na stolu u studiju TV Prva.

"... jednostavno nije sve crno i belo, a ja baš i ne volim da je sve crno i belo iz raznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pozicija, između ostalog i sportskih. Ali, mislim da je svet u koloru. A i vi više volite crveno-belo, da se ne foliramo", rekao je Čović u razgovoru sa voditeljkom Jutarnjeg programa TV Prva Jovanom Joksimović.

Nastavio je: "Znam ja da ste i vi i Srđan (Predojević) crveno-beli", da bi Jovana, uz osmeh, odgovorila: "Jesam, priznajem".

"Jedino se mi zvezdaši nešto krijemo, a ovi partizanovci kada izađu gruvaju iz svih snaga. Mi se stalno nešto ustručavamo, pa da li jesmo ili nismo zvezdaši", rekao je Čović, da bi slučajno rukom dotakao čašu i slomio je.

"Jaoo, nemojte više o Partizanu da pričate, vidite koliko se iznervirate", rekla mu je Jovana u šali, a Čović je uzvratio:

"Nisam se ja iznervirao, nego ste mi podmetnuli ovu čašu nezgodno".
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.