Čović poručio Partizanu: Putujete ka sekti

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović poručio Partizanu: Putujete ka sekti

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, oglasio se povodom skidanja pločica sa imenom kluba sa Malog Kalemegdana sa pehara Kupa Radivoja Koraća.

- Žao mi je što sada nisu sebi dozvolili da pričaju o osvojenom kupu. Ovo što gledamo je bedno, a sasvim sigurno i bolesno. Nadam se će nadležni organi doći do saznanja ko su počinioci. Vidim da je bio pokušaj zamene teza i od samog predsednika Partizana. Odgovornsot za ovo snosi onaj ko je preuzeo pehar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Da obavestim gospodina iz Partizana da 2014. godine slučaj sa peharom nije bio u Nišu nego u Beogradu, ali razumem ga jer se bavio drugim poslovima i fudbalom. Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. Mi smo to osudili i to su loši događaji - rekao je Čović gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

Čović kaže da je Crvena zvezda podnela krivičnu prijavu protiv NN lica.

- Uradili smo to samo da utvrdimo ko je to uradio. Mi smo očekivali da će vlasnik pehara, a to je Košarkaški savez Srbije, to da uradi, međutim oni su dali saopštenje koje ne vredi ni komentarisati. Čudi me da niko nije osudio vređanje, ali kada sam postanete predsednik Crvene zvezde onda morate da se pripremite na uvrede, vređanje i vas i porodice. Oni su uvek imali sistem zamene teza. Oni prebiju sudiju u Vršcu, a onda izađu oni koji su bili najodgovorniji za širenje mržnje i kažu da se to nikada nije desilo. Onda izađe novinar TV Banat i pusti snimak da su tukli sudiju Jurasa, a Juras je posle napredovao jer je ćutao. U Krgaujevcu se ništa nije desilo, a onda priče o krvi. Aman, ljudi objasnite, imate problem. Putujete, ako već i niste, ka sekti - zaključio je Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.