Čović otvoreno! Tomić otišao, pretpostavljate ko je sledeći?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović otvoreno! Tomić otišao, pretpostavljate ko je sledeći?

Nebojša Čović govorio o budućem treneru ali i ne tako dobroj situaciji što se tiče rezultata.

Crvenu zvezdu mts ne bole porazi u Evroligi jer, kako kaže predsednik ovog kluba, ekipa se nije obrukala u mečevima najelitnijeg takmičenja u Evropi.

Ipak, bole porazi od Budućnosti i Krke i oni su razlog njegovog nezadovoljstva nakon čega je i došlo do raskida saradnje sa Milanom Tomićem. Njegovu funkciju preuzeće Andrija Gavrilović sve dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se ne pojavi novi trener.



"Ovo deluje kao šok terapija, videćemo da li će biti dobra ili loša. Trener je otišao, zna se ko je sledeći – igrači. I to im je i rečeno
", rekao je Nebojša Čović u Jutarnjem programu TV Pink.

Ko je sve kandidat za klupu Crvene zvezde mts?

"Razmišljamo, trenutno će to premostiti prvi pomoćni trener Andrija Gavrilović. Tu imate dva puta, jedan put je visoko profilisani trener. To se dešava kod nas, ali onda uz to imate ugovor o 500-600 hiljada evra, uz to idu stan i automobil, mi nemamo taj novac, Razmišljalo se o Saši Obradoviću, ali on je u Monaku", rekao je Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.