Čović i Vujošević u Utisku nedelje

Izvor: B92, 02.Apr.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović i Vujošević u Utisku nedelje

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević prihvatili su poziv za emisiju Utisak nedelje B92.

B92 je uputila poziv Čoviću i Vujoševiću da se sretnu i uživo pred gledaocima razgovaraju o temama zbog kojih se poslednjih dana ponovo "prepucavaju".

Emisija autorke Olje Bećković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće emitovana uživo 6. aprila na TV B92 u 21 čas.

„Prihvatam učešće u emisiji i pored toga što je sve urađeno na neuobičajen način, jer je to bilo nečija želja. Prihvatanjem učešća u emisiji želim da se ova medijska sapunica ili bolje rečeno brlog, koji je napravljen od strane predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića, kao i svake godine više ne razvlači u nedogled. Moj jedini uslov, ili bolje rečeno očekivanje je da će to biti poslednji javni, medijski nastup tog čoveka u kome će spominjati KK Crvena zvezda, rekao je Čović i potom dodao:

„Razlog zašto prihvatam učešće u ovoj emisiji, koju je uzgred budi rečeno Vujošević ugovorio sa voditeljkom Oljom Bećković, je zapravo moj doprinos smirivanju strasti, ali i poklon svim iskrenim navijačima u ovoj zemlji koji više ne žele da slušaju medijske cirkuse i šarade predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duška Vujoševića“, zaključio je Čović.

Prethodno je poziv B92 prihvatio i trener KK Partizan Duško Vujošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.