Čović čestitao Partizanu: Pojačanja? Prvo da izaberemo trenera

Izvor: B92, 16.Jun.2022, 22:56

Čović čestitao Partizanu: "Pojačanja? Prvo da izaberemo trenera"

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović bio je gost u emisiji "Fokus" na televiziji B92 i tom prilikom govorio o aktuelnim košarkaškim zbivanjima.

U danu kada je Partizan dobio specijalnu pozivnicu za učešće u Evroligi, Čović je čestitao najvećem rivalu.

"Iskreno sam srećan i čestitam večitom rivalu. Bez ikakvog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sarkazma to kažem. Lično sam Đodriju Bertomeuu još na Fajnal foru pre nekoliko godina pričao o konceptu Evrolige sa 20 klubova. I tada sam mu govorio da Srbija treba da ima dva predstavnika u eliti i eto, to se sada događa. Iskreno čestitam", rekao je Čović.

Kroz razgovor je upitan o pojačanjima za sledeću sezonu, ali je Čović istakao da je najpre potrebno rešiti pitanje trenera.

"Znate kako, Dejanu ističe ugovor za nekoliko dana. Za sada smo pričali o njegovom ostanku, nastavku saradnje, ali više ćemo znati naredne sedmice. Prvo da prođe finale", rekao je Čović.

Tek nakon toga će se pričati o pojačanjima.

"Da bismo pričali o pojačanjima, prvo moramo da biramo trenera. Nismo još ništa govorili o pojačanja, niti smo sa bilo kim pričali. Gledajte koliko se imena samo pominje u poslednje vreme. Mi nismo nikog kontaktirali, što ne znači da nismo zainteresovani, ali o pojačanjima nećemo pre nego što izaberemo trenera. Tačno se zna koji su igrači pod ugovorima, sačekajte da završimo sezonu, pa ćemo onda o svemu", rekao je prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

Ugovor ističe i Nejtu Voltersu.



"Njemu takođe ističe ugovor, a da li ćemo da produžavamo zavisiće od trenera. On je otišao jer ima određenih porodičnih problema, a struka je procenila da i bez njega možemo da dođemo do cilja",
naglasio je Čović.

Na kraju je istakao da će u finalu KLS koje počinje u petak igrati "trenutno dva najbolja srpska kluba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.