Čović: Vreme koje dolazi iziskuje da budemo maksimalno jedinstveni

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Vreme koje dolazi iziskuje da budemo maksimalno jedinstveni

Predsednik UO SD Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je da je 2018. bio veoma uspešna za sportiste iz crveno-bele porodice, uz poseban akcenat na fudbalski tim.

Na dodeli tradicionalnih nagrada na stadionu "Rajko Mitić", gde su fudbalski golman Milan Borjan i tekvondiskinja Milica Nikolić izabrani za najbolje, Čović je podsetio na titulu fudbalera i plasman u Ligu šampiona iz prošle godine.

"Zvezdašima čestitam 74. rođendan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moramo da podsetimo da je naš atletičar Strahinja Jovančevic osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. Iza nas je godina sa puno medalja i trofeja, puno osvojenih prvenstava. Sasvim dobra godina u kojoj je dominirao fudbalski klub i kome čestitam na izvanrednim uspesima. Očekujem da se to i nastavi", rekao je Čović.

Čović je istakao da je bilo velikih iskušenja, problema i puno nepravdi, ali da sada ne želi dublje da ih analizira.

"Vreme koje dolazi iziskuje da budemo maksimalno jedinstveni, da maksimalno sarađujemo i sačuvamo nešto što je svetski brend, a to je sportsko drustvo sa 30 klubova", rekao je Čović.

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su nagradu za najbolji tim SD Crvena zvezda, a laureati su bili još trener Vladan Milojević i najbolji mladi sportista Dejan Joveljić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.