Čović: Pandemija će promeniti sve, ne samo sport

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 18:23

Čović: Pandemija će promeniti sve, ne samo sport

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da će pandemija korona virusa promeniti svet i lokalno i globalno, kao i da je neminovno da dođe do promena u svim segmentima života, pa samim tim i u sportu.

Specijalizovani košarkaški portal Jurohups analizirao je kako će aktuelna situacija uticati na narednu sezonu, učešće klubova u određenim takmičenjima, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << finansijski momenat samih klubova, a jedan od sagovornika bio je i Čović.

"Situacija, ne samo u Srbiji već i globalno, veoma je teška i kompleksna. Sada je prioritet očuvanje života. Kada opasnost od virusa prođe jasno je da i lokalno i globalno mora doći do promena u svim segmentima života, a ne samo po pitanju sporta. Sve ovo će udariti na ekonomiju, finansijske sisteme i nesumnjivo će doći do promena i u sportu", rekao je Čović, prenosi Jurohups.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana istakao je da je sada najveći problem taj što je ceo svet iznenađen, da ima mnogo nepoznanica oko pandemije i da ne postoje odgovori na mnoga pitanja.

"Kada uslovi budu stekli i kada budemo bezbedni, razgovaraćemo o svim temama. Do tada, primarni i jedini cilj je da se očuvaju životi. Želim da iskoristim priliku da poželim dobro zdravlje igračima i predstavnicima klubova u Evropi i svetu u ovim teškim vremenima za sve nas", zaključio je Čović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.