ZVEZDAŠE ĆE OVO ZANIMATI: Čović se OGLASIO o nastavku sezone u ABA ligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 19:28

ZVEZDAŠE ĆE OVO ZANIMATI: Čović se OGLASIO o nastavku sezone u ABA ligi!

Sve je objasnio.

Tradicionalno nezaobilazna sportska tema na ovim prostorima, u vreme epidemije koronairusa, je nastavak Jadranske lige. Ne prođe dan da ne čujemo stav čelnika klubova, a danas je, gostujući na TV Pink prvi čovek srpskog i regionalnog šampiona Nebojša Čović, ponovo upitan da objasni stav kluba sa Malog Kalemegdana po tom pitanju.

Branilac titula u ABA i KLS Super ligi zvanično su počeli pripreme u petak.

– Igrači su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << testirani, čekamo rezultate. Urađene su kontrole krvi i urina, prvi rezultati pokazuju da su igrači imunološki u jako lošoj poziciji - rekao je predsednik Zvezde Nebojša Čović na TV „Pink“, a potom nastavio:

- Kod dvojice ili trojice rezultati su bili zadovoljavajući, odnosno imali su iznad 75 takozvanih jedinica. Ostali su između 30 i 40. Kada dobijemo rezultate Kovid testova, uslediće fizičko testiranje. Kada sve to prođe, krenuće lagani treninzi na otvorenom. Kažem lagani, jer vidite šta se desilo Luki Joviću. Šutnuo je loptu i slomio stopalo.

Prvi čovek crveno-belih napominje da je neophodno prilagoditi brzinu povratka u redovno stanje u svim oblastima, pa i u sportu.

– Nemamo odgovore na mnoga pitanja. Da li se virus prenosi znojem, da li će nam se vratiti Amerikanci? Ne znamo da li će se nastaviti Evroliga, ne znamo ni šta će biti sa ABA ligom, u kojoj postoje i neki dodatni problemi. Osim toga, finansijsko stanje u klubovima je izuzetno teško, biće velikih problema - istakao je Čović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čović otkrio rezultate, Zvezdini igrači ''imunološki u jako lošoj poziciji''!? ''Vidite šta se desilo Luki Joviću''

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020

Ima li uslova za nastavak sezone?..Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je jutros gostovao u Jutarnjem programu TV Pink kod Predraga Sarape, gde je između ostalog govorio i o košarkaškim temama, vezanim za (ne)mogućnost nastavka prekinute sezone...On je tom prilikom otkrio i prve rezultate medicinskih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.