ČOVIĆ JASAN i GLASAN: Zvezda je BREND (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVIĆ JASAN i GLASAN: Zvezda je BREND (FOTO)

Crveno-beli promovisali novog trenera.

Crvena zvezda je danas promovisala Milana Tomića. Potpisan je trogodišnji ugovor, a prvi čovek crveno-belih, Nebojša Čović obrazložio je izbor novog trenera, ali i izneo planove za predstojeću sezonu u kojoj će srpski šampion po svemu sudeći nastupiti u potpuno izmenjenom sastavu:

PRED DOLAZAK SPARTAKSA: Zvezda se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ZAHVALILA ovom tandemu (FOTO)

PROMOVISAN TOMIĆ: Pričao o Evrokupu, ali i o POJAČANJIMA (FOTO)

 - Opredelili smo se da Milan Tomić bude novi trener. O njegovim referencama nema šta da vam pričam. Dugo je u košarci i kao igrač, trener, direktor... Zajednički ćemo usaglašavati sve naredne korake kako bismo se što bolje pripremili. Želim svu sreću Tomiću, biće uzbudljivo, neće biti dosadno to vam obećavam - rekao je Čović.

✍🏼🔴⚪️ #WeAreTheTeam #kkcz #Zvezdas pic.twitter.com/NEgiSrQpSZ

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) July 13, 2018

Crveno-beli će imati nikad jaču konkurenciju u Jadranskoj ligi. Budućnost je napravila evorligaški tim, Partizan se ozbiljno pojačao. Zvezda i dalje traži novajlije.

-  Nigde u kamenu ne stoji da Zvezda mora da bude prva, tako da se ne slažem da je prošla sezona bila neuspešna. Ne moramo da budemo prvi 15 godina kao neki drugi klubovi. Zvezda će uvek biti brend i najsnažniji brend. Nisam ni lud ni blesav da dajem izjave kao neki drugi da ćemo se boriti za opstanak. Alimpijević je mlad i perspektivan trener i žao mi je što nije imao bolje rezultate.

Potom je govorio o izgledu tima za narednu sezonu

- Ročestiju, Omiću i Antiću su isekli ugovori.

I odgovorio je direktno na pitanje hoće li Zvezda uspeti da sačuva Ročestija.

- Teško. Ili da budem precizan - nećemo

Da li će se navijači vratiti ako Alen Omić ode?

- Nismo se razumeli. Tu epizodu smo završili. Nemamo problem koliko sam informisan. Nije bilo svađe u svakom slučaju - jasan je Čović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.