Stiže najbolji Huawei telefon P serije, kojeg prate brojne povoljnosti

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2019, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže najbolji Huawei telefon P serije, kojeg prate brojne povoljnosti

Kompanija Huawei još jednom je opravdala svoj status lidera u svetu inovacija i pametnih telefona. Na događaju koji je organizovan u renoviranom prostoru Huawei Experience Store-a u Ušće Shopping Centru, Huawei je najavio sjajnu pogodnost koja će obradovati najvernije korisnike Huawei pametnih telefona.

Za ljubitelje vrhunske tehnologije Huawei je pripremio nekoliko iznenađenja, a prvo među njima je renovirana prodavnica Huawei Experience Store u Ušće Shopping Centru koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Huawei posvetio svim svojim korisnicima, prilikom otvaranja premium radnje brenda.

- Drago nam je što ste ponovo sa nama i što pratite put kompanije Huawei, put koji bez premca vodi ka vrhu, pomera granice i postavlja trendove. U susret najnovijem telefonu naše čuvene P serije, pripremili smo niz iznenađenja za vas, a najbolji mobilni telefon iz Huawei P serije će vas sve ostaviti bez daha - izjavio je Dragan Jovanović, retail direktor kompanije Huawei.

Naime, Huawei je pozvao svoje najveće fanove da među prvima kupe najbolji mobilni telefon iz P serije oslanjajući se na odlično dosadašnje iskustvo sa Huawei pametnim telefonima, budući da novi P još uvek nije dostupan na globalnom tržištu. Svi koji se odluče na ovaj potez u periodu od 20. februara do 10. marta ove godine, dobijaju od kompanije Huawei vredan poklon - Sony playstation PS4 slim 500GB.

Tako će pravi ljubitelji Huawei mobilnih telefona, odnosno 50 najbržih, uživati ne samo u telefonu koji predstavlja najnovije dostignuće na globalnom tržištu inovacionih tehnologija, već i u čuvenoj gejming konzoli. Dakle, nije potrebno da znate karakteristike najnovijeg Huawei P telefona, niti broj pixela njegove kamere, dovoljno je samo da znate da je najbolji P koji dolazi!

Huawei P serija doživeće svoju zvaničnu svetsku premijeru 26. marta ove godine na svečanosti u Parizu, a oči tehnološke javnosti celog sveta usmerene su u ovom pravcu, iščekujući dolazak najboljeg telefona Huawei P serije do sada.

Lokalno predstavništvo kompanije Huawei će, u čast svetskoj premijeri, obeležiti dolazak Huawei telefona P serije aktivacijom u Huawei Experience Store u Ušće Shopping Centru, gde će svi okupljeni gosti imati jedinstvenu priliku da vide i isprobaju najbolji P do sada.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.