Konferencija Nauka u parlamentu 10. jula u Skupštini Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija Nauka u parlamentu 10. jula u Skupštini Srbije

Klimatske promene, kvalitet vode i vazduha i obnovljivi izvori energije teme su konferencije koju će 10. jula u Skupštini Srbije organizovati Centar za promociju nauke.

Konferencija "Nauka u parlamentu" biće organizovana povodom 10. jula, Nacionalnog dana nauke, sa idejom da se na jednodnevnim panelima i radionicama sretnu naučnici, članovi parlamenta i građanskih inicijativa.

Zamišljeno je da se kroz debatu i podsticanje dijaloga svih strana, otvore novi pogledi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na značaj i mesto nauke prilikom donošenja političkih odluka i zakonskih regulativa.

Centralna tema događaja odnosi se na uticaj klimatskih promena na društvo, kao i na adaptaciju društva na njih, navodi se u saopštenju Centra za promociju nauke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.