Izvor: iYupi.com, 06.Feb.2011, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZVOD, DOBAR BIZNIS - NATAŠA JOŠ UVEK NIJE SKINULA BURMU! DAČA RADI PUNOM PAROM!

Dok se Nataša Bekvalac preksinoć prvi put posle potpisivanja papira za razvod pojavila u javnosti na nastupu u prepunom beogradskom klubu „Magacin", Danilo Ikodinović naizgled prilično smireno svoju pažnju usmerava isključivo na posaoIako cela čaršija kao i mediji danima bruje o razvodu poznatog para, Dača tvrdi da ne čita novine, što nije naročito radio ni ranije, a u ovom trenutku mu je najbitnije da posao u kafani „Tako je suđeno" ide svojim tokom. Naši reporteri >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << su prilikom posete njegovom kafe-restoranu podno Petrovaradina primetili da ovaj objekat ima veliki broj gostiju. Dača je takođe redovno u kafani kako bi sve funkcionisalo kako treba, a prilikom našeg pokušaja da stupimo u kontakt s njim ostao je i dalje čvrsto odlučan. - Ne želim da pričam, nemam stvarno šta da kažem, ne interesuje me šta pišu mediji - rekao je Ikodinović smirenim tonom za Press.Posvetio se poslu... Ikodinović ne želi da komentariše razvodNa naše pitanje da nam prokomentariše mnoštvo vesti i napisa o Nataši i njemu, kao što su one o podeli imovine između njega i dosadašnje supruge ali i njenom nastupu pred čiji početak je izjavila: „Ovde sam samo zbog vas, jača nego ikada! Hvala vam što ste uvek bili uz mene", naš proslavljeni sportista samo je dodao: - Novine svašta pišu i najbolje je da ćutim. Ne osećam se dobro zbog svega toga i nemam šta da kažem niti da dodam. I dok Dača ne želi da priča o razvodu Nataša i dalje nije skinula burmu... Nostalgija, ili marketinški trik? Prosudite sami.
Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Nata puni „Magacin", a Dača kafanu

Izvor: Press, 06.Feb.2011

Dok se Nataša Bekvalac preksinoć prvi put posle potpisivanja papira za razvod pojavila u javnosti na nastupu u prepunom beogradskom klubu „Magacin", Danilo Ikodinović naizgled prilično smireno svoju pažnju usmerava isključivo na posao

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.