Više od 5 hiljada Nišlija pevalo i igralo Nišku banju sa Natašom Bekvalac (FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jan.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 5 hiljada Nišlija pevalo i igralo "Nišku banju" sa Natašom Bekvalac (FOTO)

Prepun Svetosavski park na dočeku Pravoslavne nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana. Prema nekim procenama dvosatni nastup Nataše Bekvalac pratilo je između šest i sedam hiljada građana, uglavnom mladih.

Bio je ovo jedan od najposećenijih koncerata u organizaciji najveće niške opštine, a što je bilo i očekivano imajući u vidu da je interesovanje za nastup ove pop pevačice bilo izuzetno.

Popularna Novosađanka publiku je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << zagrejala uglavnom svojim pesmama, starim i novim, numerama „Nikotin“, „Ne brini“, „Neprijatelj“...

Tačno u ponoć zapevala je sa svojim bendom „Nišku Banju“, i rekla da to radi „jer se nalazi u predivnom gradu koji ima i predivnu publiku.“

Koncert je počeo u 22 sata i 15 minuta a završio se nešto posle ponoći, kako je i bilo planirano.

Nova godina po julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine  dočekana je uz odbrojavanje i tradicionalno, uz vatromet u ponoć.

Osim jedne povrede od petarde, drugih  problema tokom koncerta nije bilo.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Sveti Sava

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.