VREME JE ZA PAUZU? Odluka sveže udate Nataše Bekvalac iznenadila mnoge

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE ZA PAUZU? Odluka sveže udate Nataše Bekvalac iznenadila mnoge

Popularna pevačica Nataša Bekvalac već skoro mesec dana uživa u braku sa Lukom Lazukićem. Nakon velelepnog venčanja na Ibici par se vratio u Beograd svako usredsređen na svoje obaveze.

Nataša je u petom mesecu trudnoće i samo je bilo pitanje dana kada će doneti odluku. Poznata pevačica je prelomila u svojoj glavi i shvatila da je vreme da ode na određenu pauzu.

Sutra uveče će nastupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pred beogradskom publikom i to će biti njen poslednji nastup za ovu godinu. Pevačica je naglasila da se to odnosi samo na Beograd, ali je na zanimljiv način ostala misteriozna do kraja. Neki su očekivali da će nastupati do kraja trudnoće pa ih je ova odlluka iznenadila. Vreme će pokazati da li će zaista staviti tačku na nastupe zbog blagoslovenog stanja ili je s razlogom napisala da se ova odluka odnosi samo na Beograd.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRUDNA NATAŠA DONELA ODLUKU: Poslednji nastup imaće u Beogradu!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2017

Pevačica je trenutno u petom mesecu trudnoće, pa je odlučila da napravi pauzu u svojoj karijeri.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.