Serbia Fashion Week priprema poklone damama povodom 8. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 14:28

"Serbia Fashion Week" priprema poklone damama povodom 8. marta

Povodom Dana žena „Serbia Fashion Week“ poklanja fashion talk pod nazivom "Šta bi danas rekla Coco Chanel" svim damama koje vole da uživaju u dobrom šopingu. Ova panel diskusija održaće se 8. marta sa početkom u 18 časova u TC „Promenada“ u Novom Sadu, a među panelistima biće Suzana Perić, Bata Spasojević, Nataša Perkovski Adžić, Jelena Gavrilović, Iva Štrljić, Kristina Bekvalac… Moderator ovih malih, ali sadržajnih i veoma korisnih ženskih modnih razgovora čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podnaslov je „Stil VS trend“ biće popularno televizijsko lice Mara Skendžić.

Posetioce očekuje i nagradna igra u kojoj mogu osvojiti vredene nagrade. Sve što je potrebno je da uradiš je da se fotografišes u TC Promenada, staviš #SFWPromenada, zapratiš profil TC Promenada i „Serbia Fashion Week“ i uz malo sreće u izvlačenju možeš osvojiti platnu karticu TC „Promenada“ u vrednosti od 20.000 dinara i odevni komad najpoznatijih domaćih dizajnera Suzane Perić i Bate Spasojevića. Izvlačenje pobednika je 8. mart 2021. u 19 časova u TC Promenada, nivo -1, a sve ovo moći će da se prati i putem livestream-a.

Istog dana, SFW i „Promenada“ poklanjaće bukete cveća lepo stilizovanim damama koje posete ovaj tržni centar.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.