Nataša Bekvalac iskaz davala više od tri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac iskaz davala više od tri sata

Pevačica Nataša Bekvalac danas je dala iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu povodom nasilja koje je, prema navodima iz krivične prijave, pretrpela od supruga Luke Lazukića, koji je saslušan pre nje.

Bekvalac je ispitana u svojstvu oštećene, a u tužilaštvo je došlo u pratnji tri punomoćnika - advokata.

Saslušanje Lazukića, koji je za svoju odbranu angažovao pet advokata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trajalo je sat vremena i 40 minuta.

On u svom iskazu nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo u noći između 13. i 14. aprila, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

Nakon Nataše Bekvalac tužilaštvo je ispitalo i bebi siterku njihovog zajedničkog deteta.

Povodom krivične prijave koju je suprug podneo protiv Nataše Bekvalac zbog lažnog prijavljivanja, saslušanja će biti naknadno zakazana.

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake telesne povrede.

Njemu je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između 13. i 14. aprila.

Lazukić je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega.

Pored prijave protiv Nataše za lažno prijavljivanje, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Takođe, podneo je u zahtev policiji za određivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saslušan Lazukić,negirao nasilje

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2018

BEOGRAD - U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Luka Lazukić, suprug pejvačice Nataša Bekvalac povodom krivične prijave policije, kojom se tereti za porodično nasilje nad suprugom...Saslušanje Lazukića, koji je u tužilaštvo došao u pratnji pet advokata, trajalo je sat...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.