Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Adem Ljajić želi seks s Natašom Bekvalac!

Nakon što je sa Duškom Tošićem izgladio sve nesuglasice na svadbi kod Lole Smiljanića, fudbaler Adem Ljajić bacio se na flert! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, on na sve moguće načine pokušava da osvoji pevačicu Natašu Bekvalac! Čak se povezao i sa mnogim njenim prijateljima, a kako je lepa Nata na sve to reagovala The post SCANDAL! u novom broju donosi! Adem Ljajić želi seks s Natašom Bekvalac! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Goca Tržan ima krizu u braku, Raša hoće razvod!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2019, 11:46

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, muž Goce Tržan prolazi kroz krizu! Naime, Raša se poverio pojedinim prijateljima da mu je svega dosta i da planira razvod od pevačice! Zbog čega Raša hoće razvod čitajte u novom broju tabloida SCANDAL! A šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.