SA NJENOM KOLEGINICOM: Bivši muž Nataše Bekvalac dobio dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 08:52

SA NJENOM KOLEGINICOM: Bivši muž Nataše Bekvalac dobio dete!

Ne žele da se eksponiraju.

Treći zakonski bivši suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, nedavno je dobio dete sa pevačicom Slađanom Ivanišević, sa kojom je ušao u vezu nakon razvoda od Bekvalčeve.

Lazukić je postao otac po treći put. Naime, njegova partnerka Slađana Ivanišević iz Novog Sada nedavno je rodila sina. Majka i beba dobro se osećaju, a bivši sportista odmah obišao ih je u porodilištu odmah nakon porođaja, pišu mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Објава коју дели 🌟𝓛𝓪𝓭𝔂 𝓢𝓵𝓪𝓭𝓳𝓪𝓷𝓪 𝓘𝓿𝓪𝓷𝓲𝓼𝓮𝓿𝓲𝓬🌟🎶❤🎤💃 (@sladjanaivanisevic) дана 28. Јун 2020. у 6:33 PDT

Podsetimo, Luka i Nataša bili su kratko u braku, u kojem su dobili ćerku Katju. Ona ga je otptužila da ju je pretukao, za šta je i osuđen po sudskoj odluci. Prema pevačicinim rečima, on ćerku mesecima nije video, a posle njihovog razlaza Katju je viđao sredom u Centru za socijalni rad.

(VIDEO) "VEČERA IN RUM" Posle ovog videa Marije Kulić vam neće biti dobro tri dana: Nabada engleski, RECEPCIONAR JE GLEDA BELO
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.