Izvor: Blic, 11.Jul.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKRSTILA SA PROŠLOŠĆU Nataša Bekvalac angažovala STRUČNJAKA, a kad saznate ZBOG ČEGA ostaćete u čudu (VIDEO)

Poznata pevačica odlučila se na korak koji je i te kako kontroverzan, te se o istoj temi već godinama polemiše širom sveta. Nataša Bekvalac po svemu sudeći ne želi da je išta podseća na negativne stvari iz prošlosti, a šta je uradila i koje njene koleginice su krenule njenim stopama saznajte u videu koji je pred vama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Raskrstila sa prošlošću: Za ovo je Nataša Bekvalac angažovala STRUČNJAKE

Izvor: Story, 11.Jul.2018

Pevačica Nataša Bekvalac je preživela pravu dramu kada ju je pretukao suprug Luka Lazukić, ali se trudi da svoj život dovede u red. Pored toga što se vratila poslu, ona je zbog jedne stvari angažovala stručnjake. Ona je konsultovala feng šui stručnjake da bi joj dom odisao uravnoteženošću,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.