Pogledajte novi tizer: Nova pesma Nataše Bekvalac izlazi u nedelju

Izvor: Tracara.com, 05.Okt.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi tizer: Nova pesma Nataše Bekvalac izlazi u nedelju

Nakon pretrpljene porodične drame, Nataša Bekvalac se sprema za svoj veliki povratak na scenu novom pesmom. Pevačica je nedavno obradovala fanove informacijom da ćemo pesmu Mala Plava čuti u nedelju. Premijera je zakazana u 14 časova na njenom zvaničnom kanalu. Nataša nedeljama najavljuje ovaj novi projekat. Do sada smo saznali da je na pesmi radila sa popularnim producentom Cobyjem, a često je na Instagramu objavljivala i kratke stihove iz singla. Numeru će pratiti i visokobudžetni spot, za koji je danas objavila još jedan mali tizer. A kako on izgleda, pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Novi tizer za pesmu Mala plava! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2018

Pogledajte novi tizer za pesmu "Mala plava"! Nataša Bekvalac obradovala fanove, a u nedelju mogu očekivati premijeru na njenom zvaničnom kanalu...Nakon porodične drame, Nataša Bekvalac se sprema za svoj veliki povratak na scenu novom pesmom. Pevačica je nedavno obradovala fanove informacijom da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.