PIŠTOLJ, LAŽI I DRUGE ŽENE! Isplivali novi detalji braka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIŠTOLJ, LAŽI I DRUGE ŽENE! Isplivali novi detalji braka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića!

Šok informacije!

Brak pevačice Nataše Bekvalac i Luke Lazukića još pre nasilja koje je pretpela, nije slutio na dobro. Iako su im tokom zabavljanja cvetale ruže, otkad su stupili brak krenuli su problemi.

Prvi znak da će joj se brak sa Lukom obiti o glavu Nataša je primetila neposredno pred svadbu, koja je održana na ostrvu i ujedno omiljenom letovalištu pevačice - Ibici, na njen rođendan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 25. septembra.

CECA UZBUĐENA ZBOG SVOJE MALE: Anastasija objavila PREDIVNU VEST, svi sa nestpljenjem čekaju DA JOJ ČESTITAJU

Naime, Luka je, prema pisanju medija, kupio pištolj, što se njoj nije nimalo dopalo, ali su to brzo izgladili i potom imali svadbu iz snova. Međutim, snovi su se brzo raspršili po povratku u Beograd.

Kako je ušao u brak, tako se Lazukić vratio svojim momačkim navikama koje je imao pre nego što je stupio u vezu sa Bekvalčevom. On ju je trudnu sve češće noću ostavljao i izlazio i provodio se do jutarnjih sati, a što je najgore to se ponavljalo i kada se Nataša porodila.

Iako su joj svi govorili i pre nego što je potpisala venčani list da je Luka prevarant, da želi da joj napravi dete i uzme imovinu, ona im to nije verovala. Čak ni ocu Dragoljub.

- Od prvog momenta kada su počeli da se zabavljaju, kasnije i uzeli, spoznao sam tog čoveka i njegove namere i video da je to čovek koji je profesionalac u svom poslu, poslu zavođenja žena. I očekivao sam, pogotovo što sam video da je moja Nataša zaljubljena, da može doći do problema, jer je ona ušla srcem u sve to, a on interesom, to odgovorno tvrdim. Znam ko je on, šta je on i čime se bavi, koje su mu profesije i kakav ga glas bije. To sam pokušao i Nataši da kažem, a ona mi je rekla: "Pa tata, i za mene se priča svašta, a to nije istina" i ja znam da nije - rekao je nedavno Dragoljub Bekvalac.

Ipak, kada je shvatila da je njen otac bio u pravu, bilo je kasno. Luka je Natašu pretukao 14. aprila kada se vratio iz noćnog provoda, a ona mu pronašla poruke drugih žena u mobilnom telefonu. Nakon što ju je pretukao, on se vratio da spava, a Nataša čekala da izađe kako bi otišla u policiju i Klinički centar.

Samo mesec dana pre toga na svet je došla njihova ćerka Katja, koja je trebalo da bude kruna njihove ljubavi, ipak, bajka se završila zamalo tragično. Protiv Luke podignuta je optužnica, a prvo ročište, kako saznajemo, biće drugog jula, kada zvanično počinje suđenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.