PA NJIH DVOJE SU SJAJNI Nata i Luka spremaju veliko iznenađenje za roditelje, evo o čemu se radi

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Okt.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA NJIH DVOJE SU SJAJNI Nata i Luka spremaju veliko iznenađenje za roditelje, evo o čemu se radi

Pop zvezda Nataša Bekvalac puna je iznenađenja. Atraktivna plavuša se nedavno vratila sa Ibice, gde je izgovorila sudbonosno „da“ Luki Lazukiću, a već sada planira kako da iznenadi svoje i njegove roditelje.
Gospođa Lazukić razgovarala je sa mužem i pao je dogovor da u narednom periodu organizuju proslavu venčanja koje se održalo na Ibici, ali i da pozovu matičara da dođe kod njih kući, gde bi se još >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << jednom zakleli na večnu ljubav.
„S obzirom na to da Natašini i Lukini roditelji nisu otputovali sa njima na Ibicu, njih dvoje su rešili da ih iznenade. Luki se veoma dopala Natašina ideja da organizuju mini-veselje za roditelje i najuže članove porodice. Kako su im tokom njihove veze i celog haosa koji se dešavao u medijima zbog njih roditelji bili najveća podrška, ovo je bilo najmanje što su mogli da urade kako bi im se revanširali“, otkriva izvor i dodaje da se tačan datum još ne zna, ali da će to biti uskoro.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 27, 2017 at 10:39am PDT


„Njih dvoje će organizovati jednu večeru na kojoj će se okupiti porodica. Najveće iznenađenje će svakako biti dolazak matičara, pred kojim će se Nataša i Luka još jednom zakleti na večnu ljubav“, kaže izvor.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 25, 2017 at 4:16am PDT


Skandal koji se desio dan nakon Natašinog i Lukinog venčanja svakako je bio status njegove sestre na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem govori loše stvari o rođenom bratu i novopridošloj snajki. Ipak, kako saznajemo, takav njen stav nije uspeo da pokvari harmoniju u Natašinom i Lukinom odnosu.


A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 13, 2017 at 5:56am PDT


„Nisu se uopšte potresli, niti ih je iznervirala cela ta priča. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i mnogo se vole, tako da ih negativne priče uopšte ne pogađaju“, kaže izvor.
Da je zaista zaljubljena i da voli kao nikad pre svedoči i činjenica da je Nata prvi put uzela prezime svog supruga. Nataša Bekvalac je nakon povratka sa Ibice odmah počela sa radnim obavezama, uprkos činjenici da je u drugom stanju. S obzirom na to da se odlično oseća, ona za sada neće praviti pauzu kada se radi o nastupima.
(Piplmetar.rs/Kurir/Alo)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac se udaje i četvrti put!

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2017

Nataša Bekvalaca pre nekoliko dana udala se za svog izabranika Luku Lazukića na privatnoj ceremoniji koja je organizovana na Ibici...Ipak, da je veoma zaljubljena u svog supruga govori i to, da će Nata svom suprugu sudbonosno da izgovoriti i u našoj zemlji.  Naime, gospođa Lazukić razgovarala...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.