OVO JU JE IZBACILO IZ TAKTA! Nataša Bekvalac pobesnela zbog jednog komentara na Instagramu, pa ovako odgovorila! (FOTO)

Izvor: Svet, 31.Dec.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JU JE IZBACILO IZ TAKTA! Nataša Bekvalac pobesnela zbog jednog komentara na Instagramu, pa ovako odgovorila! (FOTO)

Pop zvezda Nataša Bekvalac pobesnela je nakon jednog komentara koji joj je jedan čovek ostavio na njenom profilu na Instagramu, uz pesmu koju je objavila. Nju je poruka, koja ju je asocirala na situaciju koju je preživela sa Lukom Lazukićem, toliko razbesnela da je morala burno da odreaguje.
Naime, pratilac, koji se potpisao prezimenom Natašine bivše ljubavi, Luke Lazukića, uputio je negativan komentar, a isti je ubrzo i bio sklonjen. Međutim, Bekvalčeva mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oštro odgovorila.
– Kaže se istukao, a ne “iz tukao” idiote nepismeni poremećeni – odgovorila je Nataša.

Podsetimo, protiv Luke Lazukića podignuta je optužnica za nasilje u porodici i očekuje se presuda u 2019. godini.
 
SvetRajko Ristić
The post OVO JU JE IZBACILO IZ TAKTA! Nataša Bekvalac pobesnela zbog jednog komentara na Instagramu, pa ovako odgovorila! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.