OBRT U PRIČI: Nataša Bekvalac ostala BEZ ADVOKATA - prekinuli saradnju dugu 10 godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT U PRIČI: Nataša Bekvalac ostala BEZ ADVOKATA - prekinuli saradnju dugu 10 godina!

Šta će dalje biti sa njom?!

Pevačica Nataša Bekvalac je i dalje u sudskom procesu sa svojim suprugom Lukom Lazukićem, zbog navodnog počinjenog nasilja nad njom.

Međutim, advokatska kancelarija "Aleksić" otkazala je punomoćje pevačici Nataši Bekvalac koju je zastupala 10 godina, saznaje Tanjug.

Pogledajte rezultate

Advokati kancelarije "Aleksić" otkazali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su punomoćje pevačici u baš svim postupcima.

Među njima je sudski postupak za starateljstvo nad detetom, porodično nasilje sa suprugom u kojem ima status oštećene i drugi.

Na društvenim mrežama spekulišu da li je to zbog toga što ne mogu da dokažu Natašinu nevinost ili je prosto došlo do sukoba mišljenja među njima... Ostaje da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.