Nati ukrali telefon sa seksi fotografijama

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nati ukrali telefon sa seksi fotografijama

Izvor:vesti-online Pevačica Nataša Bekvalac doživljava pravu dramu! Ona je tokom boravka u Skoplju, gde je imala nastupe, izgubila mobilni telefon u kome se nalaze brojne SMS poruke, kao i privatne fotografije na kojima je Nata u veoma slobodnim pozama, saznaju beogradski mediji.
Prema rečima sagovornika ''Presa'', ''novosadska barbika" je zabrinuta da bi sadržaj koji se nalazi u telefonu neko mogao da obelodani u javnosti.
 
Brine da fotografije ne procure u javnost: >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Nataša Bekvalac

- Nataša je u Skoplje stigla u subotu pre podne, a nakon što je stvari ostavila u hotelskoj sobi odlučila je da u jednom od poznatijih restorana u glavnom gradu Makedonije ruča sa saradnicima - kaže izvor beogradskog lista.
- Pola sata nakon što je napustila restoran Nataša je shvatila da je tamo ostavila mobilni telefon, ali kada se vratila njega više nije bilo. Da stvar bude još gora, u telefonu se pored ličnih poruka nalaze i na desetine privatnih fotografija koje bi, ako dospeju u javnost, pevačici mogle da naprave haos u životu - tvrdi sagovornik ''Presa''.
S druge strane, Natašin PR Faris Juma juče je potvrdio da je pevačici nestao telefon, ali da se ona uprkos tome dobro oseća i da nije uznemirena.
- Ostao nam je samo moj telefon, a ona je i dalje nasmejana - rekao je kratko Juma






Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.