Nataša se oglasila na rođendan i objasnila zbog čega je pomerila premijeru nove pesme! (FOTO)

Izvor: Svet, 26.Sep.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša se oglasila na rođendan i objasnila zbog čega je pomerila premijeru nove pesme! (FOTO)

Pop zvezda Nataša Bekvalac danas je trebalo da predstavi publici novu pesmu “Mala plava” koju je snimila u duetu sa Cobijem, ali je odlučila da još malo sačeka sa ovim projektom.
Ona se na Instagramu oglasila ovim i povodom svog rođendana.
 








View this post on Instagram







>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />







Meni je danas 38.rodjendan💃😇💫…Emocije su mi toliko pomesane danas..Zelim da vam se zahvalim na predivnim porukama, na ljubavi koju svakodnevno od vas osecam..❤Rekla sam da ce danas izaci pesma koja mi je pored moje porodice i vas život..Nisam mogla danas…sve sam otkazala…i emisiju i premijeru..sve…treba mi jos koji dan,treba mi jos vremena…nije sve kao sto izgleda..nisam ni ja kao sto izgledam..volim vas i izvinite…ako nista drugo,rodjendan mi je danas pa mi danas oprostite❤Voli vas MALA PLAVA❤
A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 25, 2018 at 6:07am PDT


SvetSvet
The post Nataša se oglasila na rođendan i objasnila zbog čega je pomerila premijeru nove pesme! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac u Mozzart Cazzinu snimila spot: U ljubavi nemam sreće, ali mi klađenje ide od ruke!

Izvor: Blic, 26.Sep.2018

Pop zvezda je spot za novu autobiografsku pesmu „Mala plava“ snimila u ekskluzivnom Cazzinu hotela Metropol.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.