Nataša Bekvalac prvi put o nasilju i Luki Lazukiću: Nemam već tri godine kontakt sa tom osobom

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 12:58

Nataša Bekvalac prvi put o nasilju i Luki Lazukiću: "Nemam već tri godine kontakt sa tom osobom"

Nataša Bekvalac iza sebe je ostavila veoma težak period života, ali je tek sada odlučila da javno progovori o borbi koju je dugo vodila sama sa sobom posle nasilja koje je pretrpela od bivšeg supruga Luke Lazukića.

Okrenuta ćerkama Hani i Katji davala je sve od sebe da stvari postavi na svoje mesto, i uspela je.

Posle tri propala braka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nataša Bekvalac priznala: "Njega sam najviše volela", a nije je oženio

Prvi put posle skoro četiri godine od nemilog događaja Nataša je odlučila da sa javnošću podeli kako se osećala u tom periodu.

"To je sve bilo jako brzo. Ne kajem se, jer sam dobila Katju. Pre neki dan sam pročitala kako nastaje biser. Kada nešto napadne školjku, nju to jako boli, i da bi otklonila bol, pravi tu strukturu, a to je biser. Što više bisera ima u školjki, to znači da je više bola doživela, a takva je i najvrednija. Simbolična je priča, jer sam i ja iz nečega što me je navjiše povredilo na najmizerniji mogući način nastalo nešto što je za mene najveća vrednost, i zato ne mogu da ne budem zahvalna", iskrena je pevačica.

U toj vezi Bekvalčeva je prošla kroz fizičko nasilje.

Nataša Bekvalac: "Naučila sam da kažem – ne" VIDEO

"Tako je, ne mogu da kažem da nije tako. Nisam odlučila da kažem medijima, jer nisam dužna da govorim bilo šta, pogotovu jer je to bilo u najosetljivijem periodu, nisam još uvek izašla iz babina. Bila sam sveže porođena, jako sam bila osetljiva. To je bio period kada me nije zanimalo šta će javnost reći, krenula sam da vodim svoju borbu, jako stresnu i jako tešku, ali za mene neophodnu jer je u pitanju bilo moje dete. Baš me je bilo briga šta pričaju ljudi, a pričali su baš ružne stvari", ističe Nataša Bekvalac.

"Ne mogu da nađem neku pristojnu reč kako bih opisala kako sam se tada osećala, kao da ne vredim, zaista užasno. Nijednom biću na planeti to ne bih poželela, empatična sam, prezirem bilo kakvu vrstu maltretiranja. Ne želim da pričam o tome, niti želim da prepričavam, ne bih davala tome pažnju. Sve bih dala na svetu da imam sve druge pažnje, a da nije ova. Da li se on izvinio, da li on viđa dete... Nemam već tri godine kontakt sa tom osobom i to je cela istina", otkriva Bekvalčeva u emisiji "Premijera – vikend specijal", i zaključila:

Hana Ikodinović otkrila kakvi su roditelji Nataša i Danilo: "Hej mafijo"; "Samo prestani da plačeš"

"Ne bih se više nikada udavala, smatram da sam pokazala da umem i to, i to čak tri puta, ali mislim da to više nema smisla. Ja tražim nešto više od toga. Moji kriterijumu na svakodnevnom nivou rastu, ali ne zato što smatram sebe nekom divom i nedodirljivom, ali ne želim ništa što je osrednje, jer ni ja nisam osrednja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.