Nataša Bekvalac napravila opšti haos samo jednim potezom

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac napravila opšti haos samo jednim potezom

Pevačica Nataša Bekvalac uživa u braku sa Lukom Lazukićem, a uskoro će dočekati i svoje prvo zajedničko dete.

Nataša je izašla sa suprugom i prijateljima u grad, kada je nastala i jedna fotografija koja je, ispostaviće se, napravila opšti haos među njenim pratiocima.

Friends ...and ❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 19, 2017 at 12:19pm PDT

Dok su jedni komentarisali kako je baš Luka muškarac za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nju, jer nije "slabić", drugi su bili protiv Luke. Uglavnom, svi su složni da im je najvažnije da Nata bude srećna.

Njih dvoje su sklopili brak na popularnom ostvru Ibica na kojem su se i upoznali pre šest godina. Do susreta je tom prilikom došlo sasvim slučajno.

Nataša se vraćala iz noćnog kluba sa sestrom i drugaricama, a ispred njih je išao Luka sa prijateljima. Nataša je ponesene atmosferom iz provoda počela da zbija šale na račun Lukinih prijatelja i njega samog i to ne srpskom, ne znajući da on sve razume. U jednom trenutku se okrenuo i kada je Nataša shvatila da je on sve čuo, započeli su razgovor.

Taj susret ostao je samo poznanstvo sa Ibice. U međuvremenu se Nataša udala za Ljubu Jovanovića, a Luka je živeo i radio u Beogradu. Do ponovnog susreta je došlo kada je pevačica u ime svoje sestre, otišla na razgovor sa Lukom ni ne sumnjajući da će sresti muškarca sa Ibice od pre nekoliko godina. Varnice su sevnule, a sve je ovekovečeno venčanjem u luksuznom odmaralištu. Na proleće će ovaj par dobiti ćerku.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.