Nataša Bekvalac na poligrafu! Evo ISTINE da li trenutno ima emotivnog partnera!

Izvor: Svet, 06.Nov.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac na poligrafu! Evo ISTINE da li trenutno ima emotivnog partnera!

Pop zvezda Nataša Bekvalac pristala je na poligrafsko ispitivanje u emisiji “Blic poligraf”. Tom prilikom postavljeno joj je desetak provokativnih pitanja na koje je ona uglavnom odgovarala istinito.
U emisiji smo saznali da trenutno nema emotivnog partnera, da nije zaljubljena, da je lagala javnost, da je bila žrtva porodičnog nasilja, da joj je život bio ozbiljno ugrožen, da se zabavljala sa muškarcem koji nije imao nikakava primanja, da nije imala više od deset partnera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Bekvalčeva je pala na pitanju da li je primila golu mušku fotografiju. Rekla je da nije, a istina je bila drugačija.
SvetRajko Ristić
The post Nataša Bekvalac na poligrafu! Evo ISTINE da li trenutno ima emotivnog partnera! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.