Nataša Bekvalac fotografijom raznežila pratioce

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac fotografijom raznežila pratioce

Bile su na Zlatiboru, a po povratku sa kratkotrajnog odmora, Nataša je svoje mezimice fotografisala kako sede zajedno Posle burnog perioda u životu pevačica Nataša Bekvalac se svim silama bori da za svoje ćerke bude uvek ista, vedra i vesela. One su te koje lepoj Novosađanki jedine uvek mogu da izmame osmeh na lice. Kako je Nataša i sama izjavila, ove godine sa ćerkama nije išla na more, već na planinu jer je Katja još mala. Bile su na Zlatiboru, a po povratku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa kratkotrajnog odmora, Nataša je svoje mezimice fotografisala kako sede zajedno. PROČITAJTE JOŠ - Nataša Bekvalac: Sa scene - u sudnicu Pevačice je uz fotografiju napisala: - Da je važno samo ono što se ne da kupiti... Ljubav, Hana i Katja. Broj kometara je samo počeo da ratse jer su svi oduševljeni njenim ćerkama i ljubavi koju jedna drugoj pružaju.(blic.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POSLE SVIH NEDAĆA, OVO JE JEDINO VAŽNO: Fotografija Nataše Bekvalac raznežiće vas kao nikad do sad! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2018

Posle burnog perioda u životu, pevačica Nataša Bekvalac se svim silama bori da za svoje ćerke bude uvek ista, vedra i vesela. One su te koje lepoj Novosađanki jedine uvek mogu da izmame osmeh na lice. Kako je Nataša i sama izjavila, ove godine sa ćerkama nije išla na more, već na planinu jer...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.