Nataša Bekvalac donela odluku: Vreme je za pauzu! FOTO

Izvor: Svet plus, 20.Okt.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac donela odluku: Vreme je za pauzu! FOTO

Nataša Bekvalac, nedavno se udala za Luku Lazukića, a par i čeka bebu, pa je pop pevačica rešila da malo uspori sa svojim tempom.

Nataša Bekvalac je u petom mesecu trudnoće i samo je bilo pitanje dana kada će doneti odluku. Poznata pevačica je prelomila u svojoj glavi i shvatila da je vreme da ode na određenu pauzu. Sutra uveče će nastupiti pred beogradskom publikom i to će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njen poslednji nastup za ovu godinu. Pevačica je naglasila da se to odnosi samo na Beograd, ali je na zanimljiv način ostala misteriozna do kraja. Neki su očekivali da će nastupati do kraja trudnoće pa ih je ova odlluka iznenadila. Vreme će pokazati da li će zaista staviti tačku na nastupe zbog blagoslovenog stanja ili je s razlogom napisala da se ova odluka odnosi samo na Beograd.

Vidimo se veceras u Beču,klub Box,sutra,moj posledji nastup za ovu godinu u BEOGRADU🤰...klub GOTIK❤...Cekam vas🎤

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 20. Окт 2017. у 5:40 PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.